Välj rätt hemstädningsleverantör

Att veta vilket företag man skall välja att sköta sin hemstädning är inte alltid det enklaste. Här kommer det några tips på vad man bör tänka på vid val av leverantör. 

Städerska som arbetarVälj lokalt

Att välja ett företag som verkar lokalt har många stora fördelar. Den främsta fördelen är kanske att det ger en viss trygghet. Att veta var företaget har sitt huvudkontor samt att man vid behov kan besöka den inger ett mycket större förtroende än om de inte har någon besöksadress. Ett företag som tagit vara på detta är NOX i Uppsala. På deras sida om hemstädning lyfter de fram att ni som kund alltid har kontakt med samma person på företaget och på kontaktsidan välkomnar de alla att besöka deras kontor.

De anställda

Det kan ibland vara lockande att välja en så billig lösning som möjligt men det kan ibland betyda dåliga villkor för de anställda. Väl betalda och omskötta anställda trivs bättre på jobbet och gör tack vare det ett bättre jobb. Det kan också betyda att personalomsättningen är lägre vilket gör att de kan lära sig exakt vilka behov du har i ditt hem.

Vad ingår

Det absolut viktigaste är att det finns en klar kommunikation mellan dig och städföretaget. Att båda vet vad som förväntas vara gjort under tiden som är avsatt. Det absolut bästa är att få detta på papper så att konflikter kan undvikas och om de uppstår, så enkelt som möjligt lösas.

 

 

Comments Off on Välj rätt hemstädningsleverantör

Under Fastighetsmäklare