Pynta inför julen

Vi närmar oss december med stora kliv och snart så är det första advent. Det är likadant varje år att man blir förvånad hur snabbt tiden går och man kan tycka att man nyss hade sommarsemester. Nåväl, det är ju livets gång och nu gäller det att börja planera så smått för att pynta inför julen.

Adventsstjärna

Alla har vi olika traditioner och vissa börjar tidigt med sitt julpyntande. Andra har speciella datum som gäller och inga julprydnader kommer fram förrän första advent. Hur har ni det med era traditioner? En sak är säker att tiden går snabbt och det gäller att vara väl förberedd när man väl påbörjar sitt julstök. Ta en titt här om det kanske är så att ni vill köpa något nytt men ändå något gammaldags inför julen. Man kan ha fina minnen fån sin barndoms jular och vill köpa något pynt som fanns när man själv var barn. Det finns butiker på nätet som lagerför pynt som man hade förr i tiden.

Det kan mycket väl vara så att det finns kvar något från förr som alltid ställs fram på första advent. Många gånger så vill vi minnas tillbaka på hur det var förr. Julen är på många sätt en speciell högtid och många väljer att samla familj men också bekanta under denna period på året. Det är en speciell känsla när vi får plocka fram julsakerna och ställa upp ljusstakarna som varit nedpackade i ett år. Adventsljusen ska tändas traditionellt och vi myser med glögg och pepparkakor. Alla har vi olika sätt att pynta och fira julen. Vi hoppas att ni får en härligt juletid när vi väl är framme och ska börja fira jul.

Comments Off on Pynta inför julen

Filed under Bostad, Inredning, Tips