Prioritera dina renoveringar

Huset är en kär ägodel som många av oss kommer att spendera större delen av våra liv i, och ett hus är inte sällan ett av våra livs största investeringar och behöver all den omsorg det bara kan få.  

Husrenoveringar är oftast ganska kostsamma och man bör fundera en eller två gånger innan man bestämmer sig för att göra en stor renovering, särskilt om den är rent kosmetisk och alltså inte nödvändig. Renoveringar kan givetvis också vara extremt lönsamma i vissa fall, särskilt om ditt hus ligger placerat på en geografiskt attraktiv plats. Är du osäker på om dina planerade renoveringar är lönsamma eller inte kan du kontakta banken eller en mäklarfirma som kan komma hem till din bostad och göra en värdering.

Har du köpt ett hus för att renovera upp det och sälja det är det viktigt att du prioriterar dom renoveringarna som är nödvändiga först. Det vill säga att om du köper ett hus med ett tak som läker in så är det viktigt att du alltså åtgärdar det först innan du ger dig på renoveringar som inte är nödvändiga. Oavsett om man köper ett hus för att sälja det med vinst eller ej ska man satsa på de stora behoven först, värme, dränering, tak och toalett/badrum. Det första intrycket är också viktigt och därför kan du med fördel måla huset i någon neutral färg och dekorera trädgården med blommor.

En fin detalj som fler och fler väljer att ha på sina hus är stora nummer skyltar i högblankt plexiglas, det är en fin detalj som ger fasaden ett väldigt stilrent och dekorativt uttryck. Ett företag som har lång och gedigen erfarenhet av fasadbeklädnad är Fasaddekor som tillverkar fasadnummer i olika former och färger. De hjälper dig att ta fram det typsnittet och de färgerna som passar just ditt hus bäst.

Kom ihåg att man bara får en chans att göra ett första intryck!

Comments Off on Prioritera dina renoveringar

Under Bostad, Fastighetsmäklare, Flytta, Renovering, Tips