Homestyling

Att göra sin bostad i ordning på bästa sätt inför en försäljning förstår de flesta värdet av. Hålla extra snyggt och rengöra noggrant brukar vara vad alla som står inför försäljning tänker på. Men på senare tid har detta att iordningställa hemmet på ett speciellt sätt kommit i ropet. Denna homestyling eller homestaging går ut på att hemmet inreds och utsmyckas på ett sätt som är tänkt att tilltala potentiella köpare.

Homestyling

Homestyling är ingen exakt vetenskap utan bygger på den kunnighet, erfarenhet och smak som den ansvarige homestylisten har. Oftast är denna knuten till den mäklarfirma som fått i uppdrag att sköta försäljningen. När man går till yttersta gränsen för detta utförande kan det innebära att bostaden helt töms på inredning och möbleras och utsmyckas med saker som aldrig funnits i denna bostad förut.

Rena fönster är viktigt

Hur mycket homestyling som kan tänkas läggas på ett objekt är naturligtvis beroende på det förväntade försäljningspriset och om det behövs ur andra aspekter. Hemmet kanske duger alldeles utmärkt som det är. Då skall det naturligtvis vara mycket rent och välstädat, fönstren putsade och sanitära avdelningar vara klanderfria. Har man problem att få till detta på ett bra sätt är en städfirma att rekommendera, kanske HemMiljö kan komma till pass om man bor i Stockholmsområdet? Fönsterputsning kan vara något som man har svårighet att ordna själv om de sitter illa till. HemMiljö har alla resurser som kan krävas för att utföra ett toppjobb.

Snyggt och prydligt säljer bättre

Bland de enklare homstylingstipsen är bullbak före visning. Det ger en trevlig hemmiljö med sin lockande doft. Man ska inte ha personliga saker på bänkar och hyllor. Foton av familjen och idrottspriser bör inte vara framme. Att pryda upp med blommor och kanske värmeljus om det inte är mitt i sommaren. Alltför mycket möbler är inte bra men helt tomma hem anses sälja sämre. Det anses bevisat att homestyling ger bättre försäljningspris.

Comments Off on Homestyling

Filed under Homestyling