Homestaging

Det är många saker att ha i huvudet inför en försäljning, inte minst tankar om den nya bostaden och allt arbete inför själva försäljningen. För att du ska få en så smidig försäljning som möjligt finns det några saker som kan vara bra att tänka på.

Den kanske viktigaste punkten för bostadssäljare är försäljningspriset och att detta ska bli så högt som möjligt. En bostad är värd en viss summa, men du kan själv påverka denna genom några enkla medel – till exempel flyttstädning och homestaging. Flyttstädning är viktigare än vad många tror, eftersom du bara får en chans att ge dina potentiella köpare ett bra förstaintryck. Att hemmet känns rent, städat och fräscht är väldigt viktigt för att de potentiella köparna ska kunna föreställa sig att bo där!

Att överlåta städningen åt en professionell firma är skönt, eftersom en flyttstädning är något som både tar tid och som är ganska jobbigt. En städfirma utför din flyttstädning effektivt och när du kommer tillbaka till bostaden kommer den vara skinande ren. Efter att flyttstädningen är färdig kan det vara smart att beställa en homestaging.

Homestaging som ökar värdet

En homestaging innebär att professionella designers och inredare fixar inredningen och finishen i ditt hem. Beroende på vilken firma du anlitar kan du få hjälp med helt nya möbler, inredningsdetaljer och textiler som arrangeras på ett vackert och tilltalande sätt. Du kan även bestämma att enbart få heminredare som arbetar med de befintliga möblerna. Att lägga några tusenlappar på en riktig homestaging kan vara en väl värd investering eftersom det kan öka ditt bostadspris. Om du gillar inredning kan du själv göra en homestaging. Hos Sköna Hem kan du ta del av riktigt användbara tips för homestaging och hur du kan snygga till hemmet och entrén på ett enkelt sätt. När potentiella köpare kommer hem till ditt städade, väldoftande och vackert inredda hem kommer de garanterat att få ett positivt intryck.

Comments Off on Homestaging

Filed under Homestyling