Fixa till i köket

Köket är ett rum som vi idag lägger mycket tid och energi på att renovera och fixa till. I många hem så är köket hjärtat och det är där som det mesta händer i hemmet. Vi lagar mat och umgås i köket men det kan hända så mycket mer i det som vi i dag brukar kalla för hemmet hjärta.

Många väljer att totalrenovera sina kök då det kan vara att detta är nödvändigt att göra för att modernisera sina kök. Det kan vara så att köksbänkar kan vara för låg och att vitvaror sjunger på sista versen. Det är en investering värd att göra att renovera sitt kök. Ofta så kan man rita upp sitt kök digitalt idag för att senare lägga en beställning på köksinredning. Stommar och skåp kommer förpackade i kartonger som man får montera ihop innan uppsättning av dessa.

Klinker och kakel är något som vi gärna sätter upp på vägg vid spis, köks- och diskbänk. Klassiskt vitt brukar för det mesta fungera och det finns en del att välja på till köket. Det är en hel del arbete med att renovera ett kök och det gäller att se till så att allt är klart då man fått sitt kök och ska påbörja monteringen av detta. Det ska förmodligen läggas nytt golv och det kan vara det första man gör då det gamla köket är nedtaget. Se till att täcka golven innan ni börjar att måla tak, tapetsera eller vad ni nu ska göra i köket.

Comments Off on Fixa till i köket

Filed under Bostad, Renovering, Tips